Możliwe problemy z działaniem forum

Awatar użytkownika
Adi
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 4738
Rejestracja: 5 lis 2006, o 14:12
Lokalizacja: Widok/Majków
Kontakt:

Post autor: Adi » 30 lip 2010, o 19:17

w firefoxie ciągle jest blokowana normalnie jest ok. Trzeba zgłosić stronę żeby ją odblokowali. ;)
http://www.ermail.pl/klik/VXFQa2UB" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
MirekDB
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 962
Rejestracja: 10 lis 2007, o 20:10
Lokalizacja: Kaliniec

Post autor: MirekDB » 30 lip 2010, o 21:51

Ja używam Firefox ale żeby czytać forum muszę przełączać IE Tab

LUK
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2484
Rejestracja: 26 gru 2005, o 17:31
Lokalizacja: Kalisz/Dobrzec
Kontakt:

Post autor: LUK » 30 lip 2010, o 21:56

Przez kilka dni miałem b.duże problemy z funkcjonowaniem forum. Dzisiaj wszystko działa sprawnie.
Ostatnio zmieniony 31 lip 2010, o 18:31 przez LUK, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gumiś
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 6822
Rejestracja: 23 mar 2008, o 22:41
Lokalizacja: Tylko Kalisz
Kontakt:

Post autor: Gumiś » 31 lip 2010, o 18:27

Strona tak nie do końca działa poprawnie,w FF jest inny układ strony a w IE nie wyświetlają się zdjęcia.
Gumiś
Bez historii jesteśmy nikim,nikt o nas nie będzie pamiętał,przeminiemy jak pora roku........

Awatar użytkownika
ochotnik
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1686
Rejestracja: 5 sie 2009, o 17:08
GG: 9270210
Lokalizacja: Śródmieście I
Kontakt:

Post autor: ochotnik » 1 sie 2010, o 12:38

Mi w Chrome wszystko działa, tylko pojawia się ostrzeżenie przy otwieraniu strony, ale tylko jedno, bo wcześniej pojawiały się że ta strona rozpowszechnia złośliwe oprogramowanie, a także drugie, że może zawierać elementy strony, która może rozpowszechniać ...

Awatar użytkownika
Gumiś
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 6822
Rejestracja: 23 mar 2008, o 22:41
Lokalizacja: Tylko Kalisz
Kontakt:

Post autor: Gumiś » 5 sie 2010, o 22:15

HARNAŚ pisze:Witam, sprawa zostanie zgłoszona do fastom.pl
Jak tam wygląda zgłoszenie :?: :?: :?:
Chyba kiepsko to idzie skoro w FF strona jest nadal blokowana :?
Próbowałem wejścia na IK z różnych komputerów poprzez FF i nic.Jak na razie korzystam z IE ale ogólnie nie jestem przekonany do tej przeglądarki :?
Gumiś
Bez historii jesteśmy nikim,nikt o nas nie będzie pamiętał,przeminiemy jak pora roku........

Awatar użytkownika
MirekDB
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 962
Rejestracja: 10 lis 2007, o 20:10
Lokalizacja: Kaliniec

Post autor: MirekDB » 5 sie 2010, o 22:34

Gumiś pisze:
HARNAŚ pisze:Witam, sprawa zostanie zgłoszona do fastom.pl
Jak tam wygląda zgłoszenie :?: :?: :?:
Chyba kiepsko to idzie skoro w FF strona jest nadal blokowana :?
Próbowałem wejścia na IK z różnych komputerów poprzez FF i nic.Jak na razie korzystam z IE ale ogólnie nie jestem przekonany do tej przeglądarki :?
Też korzystam z Firefox, ale mam zainstalowaną wtyczkę IE Tab, która powoduję, że z Firefox robi się IE.

Awatar użytkownika
HARNAŚ
Site Admin
Site Admin
Posty: 578
Rejestracja: 25 lis 2005, o 19:35
Lokalizacja: Gdynia/Kalisz

Post autor: HARNAŚ » 6 sie 2010, o 03:55

Z forum już wszystko ok, niestety firefox blokuje...

sobieray-3
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 6892
Rejestracja: 21 sie 2008, o 10:11
Lokalizacja: Woj.Rozdarte Prosną
Kontakt:

Post autor: sobieray-3 » 6 sie 2010, o 09:23

Z kolei na Google tam, gfdzie pojawia sie link do n/Forum widnie ostrzezenie, że ta witryna moze ... itd. .

Awatar użytkownika
Adi
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 4738
Rejestracja: 5 lis 2006, o 14:12
Lokalizacja: Widok/Majków
Kontakt:

Post autor: Adi » 6 sie 2010, o 13:23

z tą sprawą trzeba działać tutaj:

http://www.stopbadware.org/firefox?hl=p ... Findex.php
http://www.ermail.pl/klik/VXFQa2UB" onclick="window.open(this.href);return false;

tomash
Site Admin
Site Admin
Posty: 1215
Rejestracja: 25 lis 2005, o 18:23
Lokalizacja: Kalisz - Szczypiorno
Kontakt:

Post autor: tomash » 7 sie 2010, o 12:13

Teraz wszystko już powinno działać dobrze.

Awatar użytkownika
MirekDB
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 962
Rejestracja: 10 lis 2007, o 20:10
Lokalizacja: Kaliniec

Post autor: MirekDB » 7 sie 2010, o 15:04

Potwierdzam, na Firefox bez problemów

Awatar użytkownika
ochotnik
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1686
Rejestracja: 5 sie 2009, o 17:08
GG: 9270210
Lokalizacja: Śródmieście I
Kontakt:

Post autor: ochotnik » 7 sie 2010, o 15:08

Na Chrome tez

Awatar użytkownika
Gumiś
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 6822
Rejestracja: 23 mar 2008, o 22:41
Lokalizacja: Tylko Kalisz
Kontakt:

Post autor: Gumiś » 7 sie 2010, o 15:16

Wszystko okej.
Gumiś
Bez historii jesteśmy nikim,nikt o nas nie będzie pamiętał,przeminiemy jak pora roku........

Awatar użytkownika
ochotnik
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1686
Rejestracja: 5 sie 2009, o 17:08
GG: 9270210
Lokalizacja: Śródmieście I
Kontakt:

Post autor: ochotnik » 28 gru 2010, o 14:40

/quote Template->make_filename(): Error - template file not found: overall_header.tpl quote//

Awatar użytkownika
ochotnik
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1686
Rejestracja: 5 sie 2009, o 17:08
GG: 9270210
Lokalizacja: Śródmieście I
Kontakt:

Post autor: ochotnik » 28 gru 2010, o 14:42

ochotnik pisze:/quote Template->make_filename(): Error - template file not found: overall_header.tpl quote//

Jest problem z działaniem forum na chrome pojawia się taki komunikat.
Strona działa dopiero na przeglądarce Flock

Awatar użytkownika
Gumiś
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 6822
Rejestracja: 23 mar 2008, o 22:41
Lokalizacja: Tylko Kalisz
Kontakt:

Post autor: Gumiś » 30 gru 2010, o 00:09

A Ja mam pytanie do zorientowanych,czy kopiowanie artykułów prasowych na Nasze forum może mieć jakieś konsekwencje prawne w świetle tego artykułu :?: :shock:

http://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/3 ... wanie.html

O wypowiedż proszę osoby zorientowane w temacie :wink:
Gumiś
Bez historii jesteśmy nikim,nikt o nas nie będzie pamiętał,przeminiemy jak pora roku........

Awatar użytkownika
Adi
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 4738
Rejestracja: 5 lis 2006, o 14:12
Lokalizacja: Widok/Majków
Kontakt:

Post autor: Adi » 30 gru 2010, o 04:05

Nie wiem jak bardzo jestem zorientowany ale jeśli artykuł, zdjęcie czy coś innego wykorzystane nie w celach zarobkowych i do tego podane będzie żródło pod artykułem to chyba sprawa w sądzie się nie kończy.

Dlatego kiedyś tak bardzo prosiłem o to żeby podawać żródła do wykorzystywanych materiałów.
http://www.ermail.pl/klik/VXFQa2UB" onclick="window.open(this.href);return false;

tomash
Site Admin
Site Admin
Posty: 1215
Rejestracja: 25 lis 2005, o 18:23
Lokalizacja: Kalisz - Szczypiorno
Kontakt:

Post autor: tomash » 23 sty 2011, o 20:09

mieliśmy chwilowy problem z bazą danych. już wszystko działa sprawnie

Awatar użytkownika
Gumiś
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 6822
Rejestracja: 23 mar 2008, o 22:41
Lokalizacja: Tylko Kalisz
Kontakt:

Post autor: Gumiś » 1 sty 2012, o 12:32

Co to się działo z forum przez ostatnie kilka dni???
Gumiś
Bez historii jesteśmy nikim,nikt o nas nie będzie pamiętał,przeminiemy jak pora roku........

ODPOWIEDZ