Strona 4 z 7

: 13 lip 2009, o 22:14
autor: MirekDB
Gumiś raczej nie ponieważ sieci działają przeważnie na linuksowym oprogramowaniu

: 24 lip 2009, o 11:45
autor: K-man
No nareście.Powrócił syn marnotrawny ;)

: 24 lip 2009, o 11:59
autor: Gumiś
A teraz poważny apel do Harnasia i Tomasha.
Jeżeli nie macie kasy na opłacenie serwera to dajcie na forum znać,że w najblizszym czasie forum może być zawieszone z powodów finansowych.Ja osobiście nie poskąpie kasy na opłacenie,i myslę,że znajdzie się kilku forumowiczów co myślą tak samo jak Ja.

: 24 lip 2009, o 12:41
autor: milo
Zgadzam sie z Gumisiem. 10 zł nikogo nie zbawi a pomoże utrzymać forum.

: 21 lut 2010, o 17:51
autor: Gumiś
Gumiś pisze:A teraz poważny apel do Harnasia i Tomasha.
Jeżeli nie macie kasy na opłacenie serwera to dajcie na forum znać,że w najblizszym czasie forum może być zawieszone z powodów finansowych.Ja osobiście nie poskąpie kasy na opłacenie,i myslę,że znajdzie się kilku forumowiczów co myślą tak samo jak Ja.
Ponawiam swój apel i czekam na konkrety.

: 21 lut 2010, o 17:57
autor: sobieray-3
Chętnie dołączę.

: 21 lut 2010, o 18:01
autor: Adi
Dobra trzeba zrobić zrzutę na wykupienie większego transferu miesięcznego. Jak w zimie kończą się limity to co będzie latem :D

Tomash i Harnaś niech podadzą sumę to chętni się znajdą do za sponsorowania tego udogodnienia.

: 21 lut 2010, o 19:30
autor: tomash
widać co trasa bursztynowa i tęcza zrobiła z forum :wink:
więc potrzebujemy 86zł na kolejne 12 miesięcy. (po zwiększeniu limitu transferu)

: 21 lut 2010, o 19:41
autor: MirekDB
tomash odpisz na PM :)

: 27 lip 2010, o 11:23
autor: szymkalisz
Mnie się cały czas to wyświetla:

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/kalisz/public_html/inwestycje/includes/bbcode.php(61) : eval()'d code on line 24

Albo nic się nie wyświetla, pisząc, że jest błąd

: 27 lip 2010, o 11:47
autor: Pawel
Coś się posypało bo nie wyświetla się poprawnie cytowany tekst.

: 27 lip 2010, o 13:18
autor: Adi
U mnie w firefoxie wogóle forum nie idzie w IE wyswietlają się błędy.

: 27 lip 2010, o 13:50
autor: ochotnik
a mi w chrome przy włączaniu pokazuję się że wykryto, że na stronie może znajdować się złośliwe oprogramowanie z jakiejś rumuńskiej
(chyba) strony, a tak to forum oprócz wcześniej wspomnianych komunikatów o błędach działa normalnie)

: 27 lip 2010, o 17:01
autor: Adi
w firefoxie już się nie obejrzy strony:

Obrazek
w ie jeszcze jest znośnie. Trzeba zacząć działać bo możemy utracić całą bazę :(

: 27 lip 2010, o 21:10
autor: Gumiś
Na firefoxie nie można się nawet zalogować,w IE jako tako idzie otworzyć stronę.

Strona zgłoszona jako dokonująca ataków!

Strona www.inwestycje.kalisz.fastom.pl została zgłoszona jako strona stanowiąca zagrożenie i została zablokowana zgodnie z ustawieniami bezpieczeństwa.

Tego rodzaju strony mogą próbować instalować oprogramowanie wykradające poufne dane, używające komputera do pośredniczenia w atakach lub uszkadzające system.

Niektóre szkodliwe strony celowo rozpowszechniają niebezpieczne oprogramowanie, ale większość z nich działa na serwerach, na które nastąpiło włamanie.

Taki komunikat wyświetla Mi się na Firefoxie na czerwono.

Jaki jest powód????

: 27 lip 2010, o 22:42
autor: Pawel
Na Operze działa w zasadzie normalnie.Wyświetla błąd Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/kalisz/public_html/inwestycje/includes/bbcode.php(61) : eval()'d code on line 24 oraz nie działa poprawnie cytowanie wypowiedzi o czym już wspominałem.

: 28 lip 2010, o 09:43
autor: sobieray-3
Nooo tak, u mnie leci wlaśnie ,,Straszny Dwor''. Jednak - tak sądzę, ktoś przed wyborami usiłuje zakryć nam bużkę. Myślę, że PRAWDA potrafi się obronić!
Pozdrawiam.

: 28 lip 2010, o 12:13
autor: szymkalisz
Ja korzystam teraz z Chrome, ale po zalogowaniu zmieniła mi się skórka na jakąś zieloną, której nigdy nie było na forum (Template xabbGreen für phpBB Foren - created by phpbb styles), nie ładują mi się wątki etc.

Jeszcze wyświetla się to:
Błąd 330 (net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED): Nieznany błąd.

Ale to chyba nie rumuńskie, bo Rumunia ma .ro a Rosja ma albo .ru albo .рф

: 28 lip 2010, o 16:45
autor: HARNAŚ
Witam, sprawa zostanie zgłoszona do fastom.pl, mimo ciągłego usuwania skryptów wklejanych automatycznie w różnego rodzaju pliki forum, sytuacja powtarza się kilka godzin póżniej, proszę więc o jeszcze trochę cierpliwości, mam nadzieję ze oni się z tym uporają, bo problem nie lezy bo naszej stronie. Pozdrawiam.

: 30 lip 2010, o 15:59
autor: HARNAŚ
Póki co jest ok?