Drugie spotkanie forumowe
Drugie spotkanie forumowe
Jako,ze pierwsze się odbyło czas zainicjować drugie,myślę,że mod podepnie ten temat na wierzchu aby nie uciekał w dół.
Myślę,że ktoś z ZARZĄDU forum pojawi się na spotkaniu bo jest temat nie cierpiący zwłoki do obgadania,a jaki???to dowie się na miejscu,myślę,ze nie zawiedziecie.
Myślę,że ktoś z ZARZĄDU forum pojawi się na spotkaniu bo jest temat nie cierpiący zwłoki do obgadania,a jaki???to dowie się na miejscu,myślę,ze nie zawiedziecie.
Gumiś
Bez historii jesteśmy nikim,nikt o nas nie będzie pamiętał,przeminiemy jak pora roku........
Bez historii jesteśmy nikim,nikt o nas nie będzie pamiętał,przeminiemy jak pora roku........
Tak...
Pomiędzy 22-im pażdziernika a 6-tym listopada,taki termin Mi pasuje.
Pomiędzy 22-im pażdziernika a 6-tym listopada,taki termin Mi pasuje.
Ostatnio zmieniony 12 paź 2009, o 22:33 przez Gumiś, łącznie zmieniany 1 raz.
Gumiś
-
- Użytkownik
Gumiś , u nas właśnie się rozpadało i towarzycho nie ma nastroju . Ty do wet weather jeste,s przyzwyczajony - więc słuchamy - kiedy, gdzie i o której? Po maluchu, i do roboty . Bo 28 bm już mnie nie ma. Nie, nie do Ostrowa nie jadę !
,, Najłatwiej niszczyć. Trudniej zachować to, co godne zachowania.''
Wisława Szymborska
Wisława Szymborska
-
- Użytkownik
-
- Użytkownik
No dobra wstępny termin uzgadniamy na 25-ty pażdziernik,mam nadzieje,że ktoś z zarządu forum się pojawi bo jest kilka kwestii do obgadania.
No dalej forumowicze pisać kto w jakim terminie może się pojawić.....czekam na propozycje.....
No dalej forumowicze pisać kto w jakim terminie może się pojawić.....czekam na propozycje.....
Gumiś
po 4 dniach balowaniu na własnym weselu (nieobecność usprawiedliwiona) mogę napisać że z chęcią wybiorę się na spotkanie, tym bardziej iż obiecałem poprzynosić co nieco
http://www.ermail.pl/klik/VXFQa2UB" onclick="window.open(this.href);return false;
Adi to fajnie jak się pojawisz......
Ostatnio zmieniony 13 paź 2009, o 10:13 przez Gumiś, łącznie zmieniany 1 raz.
Gumiś
-
- Użytkownik
Ja myślę, że można to jakoś połączyć z tym spotkaniem, o którym wspominał kolega klocek. Ja myślę, że tym razem wpadnę na to spotkanie jeśli będzie w tym terminie o którym mówicie
Niepusta separacja między dwoma rzeczami podstawowymi jest homomorficzna z trójwymiarową przestrzenią euklidesową, a więc pozwala określić odległości przestrzenne.
-
- Użytkownik
Uważam, że jako uczestnik Forum ma wejście zapewnione. Choć miewa ,,odrębne zdanie'' , to pobudza to forum i dyskusję. Powinien się tylko ,,wkupić'':). Jaką oni maja tam najlepszą zachodnią wódkę? Bo byrsztynowy napój to im już wybył.
Jako miejśce proponuję Cafe Dworcowa czyli Bar ,,Pod Semaforem'' tak, żeby było bliżej Aglomeracji i klimat kolejowy .
Jako miejśce proponuję Cafe Dworcowa czyli Bar ,,Pod Semaforem'' tak, żeby było bliżej Aglomeracji i klimat kolejowy .
,, Najłatwiej niszczyć. Trudniej zachować to, co godne zachowania.''
Wisława Szymborska
Wisława Szymborska