Bilety komunikacji miejskiej :)
Re: Bilety komunikacji miejskiej :)
Bileciki wysłane 

Bilety dostałam
Dzięki bardzo
Dzięki bardzo

Podróżując na wakacjach pamiętajcie proszę że jest ktoś taki jak ja co zbiera bilety wszelakie. Nie wyrzucajcie biletów, przekażcie je dla mnie ! 

Nadal poszukuję biletów komunikacji miejskiej. Jeśli masz takie : miesięczne, jednorazowe, okresowe itp (mogą być skasowane )to nie wyrzucaj tylko proszę skontaktuj się ze mną.mail [email protected]
Mogę zwrócić koszty wysyłki lub wysłać Ci kopertę ze znaczkami.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

Jeśli ktoś miałby jakieś bilety to ja nadal chętnie przygarnę. Proszę o priv albo email.
- ochotnik
- Użytkownik
- GG: 9270210
Cena biletu na linie nocną jest taka sama, jak na pozostałe.
to musisz mieć już niezłą kolekcjęstock pisze:Ja zbieram bilety, mam chyba z 3 lat ;D

Cały czas zbieram bilety, jeśli masz niepotrzebne skasowane bilety komunikacji miejskiej nie wyrzucaj ich, napisz do mnie! najlepiej na mail: [email protected] lub pw !
Nadal poszukuję biletów komunikacji miejskiej. Jeśli masz takie : miesięczne, jednorazowe, okresowe itp (mogą być skasowane )to nie wyrzucaj tylko proszę skontaktuj się ze mną.mail [email protected]
Część biletów można zobaczyć na stronie www.bileciki.info
Część biletów można zobaczyć na stronie www.bileciki.info
Nie wiem czy nadal zbierasz ale jak tak to sie odezwij bo ja chyba mam całkiem spory zapas 

Zapisz sie na badanie cebulek włosów trichogramem clinicacosmetologica.pl/zabieg/trichogram-badanie-wlosow/ i uporaj sie z łysieniem.
Powinni wymyślić jakiś system szybkich - najlepiej mobilnych płatności.
Przecież wiele banków posiada systemy płatności itd. Typu blik. Np w mBanku coś takiego mają. Proponuję jeszcze tutaj sprawdzić co i jak.
Przecież wiele banków posiada systemy płatności itd. Typu blik. Np w mBanku coś takiego mają. Proponuję jeszcze tutaj sprawdzić co i jak.
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2019, o 10:02 przez cheniek, łącznie zmieniany 1 raz.
- ochotnik
- Użytkownik
- GG: 9270210
Są. moBILET. Sam korzystam. Można też kupić bilet miesięczny przez telefon za pomocą strony zbiletem czy jakoś tak.
Używam moBILET , dobre rzeczy, też.
Apki fajne, ale kolekcjonerzy na nich nie skorzystają.
też korzystam z apek, prosto i szybko