Bilety komunikacji miejskiej :)
Bilety komunikacji miejskiej :)
Witam
Jestem kolekcjonerką biletów komunikacji miejskiej (wiem, wiem, pewnie pierwszy raz się z takim czymś spotykacie )
Piszę na tym forum, aby mam nadzieję powiększyć kolekcję dzięki Wam.
Macie może w domu, w portfelu, torebce, kieszeniach bilety komunikacji miejskiej ze swojego miasta, bądż z podróży, do których nie macie sentymentów?
Może chcielibyście wspomóc moją kolekcję ? List można wysłać np przy płaceniu rachunków, bądż jak poczta jest po drodze. Mogę zwrócić za znaczek pocztowy i kopertę. Piszę też dlatego, że teraz w większości miast jest podwyżka biletów i zmieniają się ich wzory. Liczę na wasze dobre serce i chęć wysłania mi tych biletów.
Mogą być także bilety wstępu, pkp, pks
Całą moją kolekcję można zobaczyć na stronie http://www.bileciki.org
Tam tez znajduje się kontakt do mnie
Jeśli jest na stronie bilet który masz to i tak przyda mi się do wymian z innymi kolekcjonerami.
mój email [email protected] gg 4813773
Mam nadzieję, że zechce się wam przeczytać moje wypociny.
Pozdrawiam i życzę miłego weeeeekendu
PS. Jeśli temat nie jest w odpowiednim dziale, to przepraszam, i proszę o przesunięcie go do odpowiedniego
Jestem kolekcjonerką biletów komunikacji miejskiej (wiem, wiem, pewnie pierwszy raz się z takim czymś spotykacie )
Piszę na tym forum, aby mam nadzieję powiększyć kolekcję dzięki Wam.
Macie może w domu, w portfelu, torebce, kieszeniach bilety komunikacji miejskiej ze swojego miasta, bądż z podróży, do których nie macie sentymentów?
Może chcielibyście wspomóc moją kolekcję ? List można wysłać np przy płaceniu rachunków, bądż jak poczta jest po drodze. Mogę zwrócić za znaczek pocztowy i kopertę. Piszę też dlatego, że teraz w większości miast jest podwyżka biletów i zmieniają się ich wzory. Liczę na wasze dobre serce i chęć wysłania mi tych biletów.
Mogą być także bilety wstępu, pkp, pks
Całą moją kolekcję można zobaczyć na stronie http://www.bileciki.org
Tam tez znajduje się kontakt do mnie
Jeśli jest na stronie bilet który masz to i tak przyda mi się do wymian z innymi kolekcjonerami.
mój email [email protected] gg 4813773
Mam nadzieję, że zechce się wam przeczytać moje wypociny.
Pozdrawiam i życzę miłego weeeeekendu
PS. Jeśli temat nie jest w odpowiednim dziale, to przepraszam, i proszę o przesunięcie go do odpowiedniego
- gawronik13kalisz
- Moderator
-
- Użytkownik
U mnie liczy się pasja! - niezależnie Beato od wieku i ,,pci'' . Coś znajdę dla Ciebie. Skontaktuję się na priva, ale już po święcie listopadowym, to pewnie będę jeszcze miał coś nowego ( po podwyżce) z Łodzi. Mam tylko jedną prośbę - potrzebuję bilecik z arboretum w ... Kopnej Górze
. Nie martw się poczekam.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
,, Najłatwiej niszczyć. Trudniej zachować to, co godne zachowania.''
Wisława Szymborska
Wisława Szymborska
sobieray-3 pisze:U mnie liczy się pasja! - niezależnie Beato od wieku i ,,pci'' . Coś znajdę dla Ciebie. Skontaktuję się na priva, ale już po święcie listopadowym, to pewnie będę jeszcze miał coś nowego ( po podwyżce) z Łodzi. Mam tylko jedną prośbę - potrzebuję bilecik z arboretum w ... Kopnej Górze. Nie martw się poczekam.
Pozdrawiam
no to raczej nie realne, do Kopnej Góry się nie wybieram ;d
www.kaldron.pl - Film i fotografia z lotu ptaka
www.kameranabudowie.pl - Filmy z budowy
- AlixVonHessen
- Użytkownik
- Kontakt:
- gawronik13kalisz
- Moderator
Za ile poszedł bo jeszcze gdzieś mam taki bilecik 

http://www.ermail.pl/klik/VXFQa2UB" onclick="window.open(this.href);return false;
- gawronik13kalisz
- Moderator
Dodam jeszcze, że poszukuję też na wymiany inne rzeczy których krótka lista jest tutaj http://bileciki.org/wymiana,4 więc jak by wam się walały jakies rzeczy to zamiast je wyrzucić można wysłać
(Niektóre rzeczy mogą wam się wydawać dziwne, np kopertki herbaciane nie ? ale to zazwyczaj załatwiam we własnym zakresie
Chyba, że kupiliście herbatę w takim opakowanku i wam nie smakuje
)

Kilku moich znajomych zbiera bilety. Zawsze jak gdzieś jadę, muszę im przywozić trochę "skarbów" Śmieszne. Ja chyba zacznę kolekcjonować faktury VAT druki, formularze, paragony, bo mam tego tak dużo, że czeka mnie sława kolekcjonera