WRO20
- gawronik13kalisz
- Moderator
Re: WRO20
Jeżeli miałby być Netland to po co mieliby wymyślać jakieś nazwy typu WRO20 i w ogóle informować o tej inwestycji? Przedstawili to raczej jako coś związanego z nimi. Przyjemniej ja tak to odczytałem
g13k
-
- Użytkownik
WRO20.
WRO-ga nazwa, niszczenie języka.

- jasiek20
- Użytkownik
To chyba ta strona? http://wro20.pl/ nadal w budowie.
"To pięknie, gdy człowiek jest dumny ze swego miasta, lecz jeszcze piękniej, gdy miasto może być z niego dumne".
— Abraham Lincoln
— Abraham Lincoln
Re: "Rezydencja Asnyka" (Antczak)
Nie znalazłem tematu dotyczącego inwestycji Antczaka przy ul. Wrocławskiej. Wydaje mi się, że zaczyna się tam coś dziać.
Przywróćmy godność prawu i Kaliszowi!!!!
Antczak jest tam tylko wykonawcą
www.kaldron.pl - Film i fotografia z lotu ptaka
www.kameranabudowie.pl - Filmy z budowy
"Ani chwili przerwy w rozwoju Ostrowa."
autor anonimowy
autor anonimowy
Szukałem ale nie znalazłem. Tomash wiesz może coś więcej w temacie tej inwestycji? Możemy kontynuować w odpowiednim temacie.
Przywróćmy godność prawu i Kaliszowi!!!!
- jasiek20
- Użytkownik
Na nic wysokiego w tym mieście nie liczę, ale niech budynek ma chociaż te minimum 6 kondygnacji (5 pięter) i będzie usytuowany wzdłuż ulicy.
Ps: w zakresie deweloperki miasto ma zmienić swoje hasło na Kalisz- miasto naleśnik.
Ps: w zakresie deweloperki miasto ma zmienić swoje hasło na Kalisz- miasto naleśnik.
"To pięknie, gdy człowiek jest dumny ze swego miasta, lecz jeszcze piękniej, gdy miasto może być z niego dumne".
— Abraham Lincoln
— Abraham Lincoln
Tam maja powstać bloki co mają 3 piętra plus parter z tego co wiem
www.kaldron.pl - Film i fotografia z lotu ptaka
www.kameranabudowie.pl - Filmy z budowy
- gawronik13kalisz
- Moderator
- jasiek20
- Użytkownik
Mój Boże co za marnotrawienie terenu. Przecież taka zabudowa powstaje w Sulisławicach albo pod miastem. Okolice Amber to nieformalne, drugie centrum miasta. Skandal jeśli chodzi o planowanie przestrzenne i wydawanie warunków zabudowy.
— Abraham Lincoln
— Abraham Lincoln
Dobrem planowanie pszczeszczenne jest wtedy, gdy som wysokie budynki. Wincyj wysokich budynkuw = leprze planowanie pszeszczenne. Dlatego takie kraje jak Rosja, Chiny i oczywiście Wolska słyną z najlepszego planowania pszczeszczennego. A te Cholendry, Wikingi i Niemce nie umiejom w planowanie pszeszczenne.
-
- Użytkownik
Czy są już jacyś przyszli wrodwadzieścianie? Może chcielibyście zostać wrodwadzieścianami? I dlaczego akurat Antczak, którego w Calisii stać na inicjatywy kulturalne, zachwaszcza język?!
-
- Użytkownik
"Som"? A co to znaczy?filip pisze: ↑19 kwie 2023, o 09:48Dobrem planowanie pszczeszczenne jest wtedy, gdy som wysokie budynki. Wincyj wysokich budynkuw = leprze planowanie pszeszczenne. Dlatego takie kraje jak Rosja, Chiny i oczywiście Wolska słyną z najlepszego planowania pszczeszczennego. A te Cholendry, Wikingi i Niemce nie umiejom w planowanie pszeszczenne.
Obszedłem Kalisz wzdłuż i wszerz.
Nie, nie mam nic przeciwko budynkom wyższym, niż US.

******** to znaczy, że post jest prześmiewczy i specjalnie napisany z błędami.Rafał950707 pisze: ↑19 kwie 2023, o 15:13"Som"? A co to znaczy?filip pisze: ↑19 kwie 2023, o 09:48Dobrem planowanie pszczeszczenne jest wtedy, gdy som wysokie budynki. Wincyj wysokich budynkuw = leprze planowanie pszeszczenne. Dlatego takie kraje jak Rosja, Chiny i oczywiście Wolska słyną z najlepszego planowania pszczeszczennego. A te Cholendry, Wikingi i Niemce nie umiejom w planowanie pszeszczenne.
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2023, o 15:36 przez filip, łącznie zmieniany 2 razy.
- jasiek20
- Użytkownik
Generalnie za taką pajacerkę i robienie z siebie błazna w wielu tematach, moderatorzy powinni nagradzać banem

Kiedyś forum trzymało wyższy poziom.
— Abraham Lincoln
— Abraham Lincoln